Пълна мистерия е присъствието на евентуален трети човек Заради адвокат скандалната миска получи

...
Пълна мистерия е присъствието на евентуален трети човек
Заради адвокат скандалната миска получи
Коментари Харесай

Невинна, ама друг път! 3 часа след смъртта на Николай, Анита Мейзер чистила с препарати! Не извикала нито Бърза помощ, нито полиция…

Пълна тайнственост е присъствието на възможен трети човек

Заради юрист скандалната миска получи 50% по-висока присъда, отказвайки съкратената процедура

След убийството на Николай Димов жена му – Анита Мейзер, 3 часа усърдно чисти с препарати фамилното жилище в Евксиноград и пере всичко, до което двамата са имали допир.

Така е съумяла изцяло да заличи възможните следи, оставени от допустимо наличие на трети човек на мястото на престъплението. Затова след присъдата на Варненския областен съд против нея, за околните на жертвата и юристите им не престават да съществуват неизяснени условия за осъществяването на закононарушението. Самата Мейзер е безапелационна, че е обект на поръчков развой и няма никаква виновност.

Три часа след убийството на Николай Димов Анита Мейзер не е уведомила Бърза помощ и полицията През това време скандалната миска е направила серия от дейности за прикриване на стореното. Според изказванията й в друг порядък тя отишла на пазар до магазина, само че тъй като единият не работел полунощ, прескочила до втори.

Измила усърдно с препарати цялата къща. Опитала се да „ натовари ” тялото на сак с колелца, с цел да го „ реалокира на терасата, където духът му свободно да излети към небето ”. Взела злощастния сак и кабелните стежки и ги изхвърлила на разнообразни места във Варна.

Всичко това е освен утежняващо виновността й, само че то лишава проверяващите от действителна опция да намерят следи от наличие на различен човек в фамилния апартамент, считат близки на жертвата.

Според тях тялото на Николай е открито прекомерно надалеч от масажната маса, на която сякаш било сложено за „ опита с късането на свинските опашки ”.

„ Той въобще не е бил там – разкриват пред “168 часа ” родственици на убития. –

Излязъл е от банята и с един удар в тила е бил наведен в безпомощно положение. След това е връзван и удушен. Всичко, което Анита твърди, са измислици, с цел да прикрие действителния причинител. Без значение дали тя е гарант или съизвършител, нейната ревнивост е претекст, а страхът й за живота й и за щерка й е задоволителен, с цел да прикрива килъра.

Самата Анита не съумя да покаже по какъв начин се поставят кабелните стежки измежду бял ден, а в нощта на убийството твърди, че го е направила на мрачно. Освен това считаме, че тя е желала да се освободи от тялото. Да го хвърли в морето. Интересно е по какъв начин прокуратурата и съдът не разясняват разнообразни контузии по тялото на Николай, които няма по какъв начин да са породени, в случай че събитията от оная нощ са такива, каквито ги разказва Анита. ”

На следствения опит Анита в действителност не можа да постави „ свинските опашки ”. Тя не съумя и да смъкна от масажната маса тялото с размера и тежестта на жертвата, макар показанията й, че го е направила.

„ Твърдението й, че тя ги е поставила на Николай, а той изискал да ги затегне, освен това на врата – две по едно и също време, е несериозно – разясняват близки на Николай. – Всеки, който е докосвал най-малко един път такива стежки, знае, че от вътрешната страна те имат зъбци и стягането би трябвало да е гладко. „ Закопчаят ” ли се, е извънредно мъчно, а най-често и невероятно да се достегнат, както твърди, че е направила Анита. ” Те напомнят, че освен удара на тила, по лицето на Николай има кръвонасядания, каквито биха се получили в случай че някой затиска устата му с длан. По гърба му също има кръвонасядания, каквито биха се получили, в случай че някой го притиска към пода или масажната маса. Според тях 40-килограмовата Анита няма физическата мощ да пребори тренирания културист, а изказванията й за снимане на видео в тъмния апартамент са повече от нелепи.

Истината в никакъв случай няма да излезе нескрито, безапелационни са опечалените. От своя страна Анита Мейзер във времето все по-упорито се дистанцира от виновността за случилото се. В последната си дума пред съда тя сподели:

“Исках незабавно да се самоубия. След като Николай се самоуби пред очите ми. Така щяхме да сме като Ромео и Жулиета. Аз не мога да пребивавам с дамгата, че съм килърка. Ако ме обявите за отговорна (към съда – бел. ред.), ще се самоубия. Не съм го умъртвила. Не съм давала рушвет на никого. Даже Бойко Борисов сподели, до момента в който тлея в пандиза, виждам телевизия, че в опита си да бъдат харесани, служителите на реда се престарават.

Признах за подкупа, единствено с цел да получа по-ниско наказване. Сестрата на Николай има връзки с извънредно високопоставени хора. Затова ме съдят за нещо, за което в Щатите дори нямаше да съм в пандиза. Аз обичах Николай. Спах с фланелката на Ники. Той беше най-красивият мъж на света.
loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР